Returul produselor

Produsele achiziționate la distanță se pot returna conform O.G. 130/2000. Pentru a putea returna produsul, trebuie sa trimiteti mai întâi un email pe adresa de email: INFO@OFTAMAG.RO in termen 48 ore de la primire, în care să exprimați motivele pentru care doriți să returnați sau să schimbați produsele respective. Produsele livrate se pot returna numai în ambalajul original, în starea în care au fost recepționate, însoțite de toate documentele aferente, în termen de maxim 10 zile lucrătoare de la primire.

Returnarea produselor se face pe cheltuiala clientului, preferabil folosind același curier cu care s-a facut expedierea. Din suma restituită în urma returnării se vor reține cheltuielile pentru transportul inițial. Produsul poate fi acceptat ca returnabil numai dacă este în ambalajul original, cu etichetele intacte și însotit de factura cu care a fost achizitionat și dispoziția de livrare.

Contravaloarea produselor returnate se va plăti în termen de max. 5 zile lucrătoare de la returnarea coletului, prin virament bancar în contul din care a fost efectuată plata sau prin mandat postal.

Coletul cu produsele returnate se va trimite numai pe adresa societății care a expediat comanda respectivă!

    Informatii produs & Motivul returnarii