Opțiuni pentru plata produselor comandate pe www.oftamag.ro

Clienții site-ului nostru pot alege să achite contravaloarea produselor dorite folosind una dintre metodele de plată de mai jos:

Plata cu numerar (cash) la livare.
Este soluția recomandată pentru sume care nu depășesc 2000RON. Se va plăti cu numerar (cash) curierului în momentul livrării coletului/ produselor către client.

Atenție! – Vă recomandăm să solicitați în mod express o chitanță la încasarea sumei de către curier pentru a evita orice suspiciune legată de transferul banilor în cont. Chitanța eliberată de curier este unicul document care va certifica efectuarea plății, care trebuie ulterior predată serviciului contabil împreună cu factura aferentă. Vă recomandăm și efectuarea unei copii xerox după chitanță deoarece calitatea imprimării pe hârtie termică se poate deteriora în timp.

Plata online cu cardul prin LibraPay.
Dacă ați ales metoda de plata ” Online prin card bancar ” este obligatoriu să completați formularul cu informațiile despre cardul dumneavoastra în pagina securizată a procesatorului de plăți.

Plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se procesează prin intermediul sistemului “3-D Secure” elaborat de organizațiile care asigură tranzactiilor on-line același nivel de securitate ca la cele realizate la bancomat sau la comercianții ce folosesc sistemul de terminale POS.
Sistemul de plăți “3-D Secure” vă asigură, în primul rând, că nici o informație legată de cardul D-voastră nu este transferată sau stocată, în nici un moment, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plăți, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa și MasterCard.

Atenție! – Pentru plățile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

Plata cu cardul la livrare
Dacă ați ales această modalitate de plată, puteți achita cu cardul în momentul recepționării coletului/produselor prin intermediul agentului care va livra coletul D-voastră.
Vă rugăm să rețineți însă că această opțiune depinde de echiparea cu POS a agentului care va livra coletul și de funcționarea sistemului informatic, respectiv acoperirea GSM din zona respectivă.
Din acest motiv, nu vă putem garanta întotdeauna această opțiune de plată!

Atenție! – Pentru plățile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

Plata în avans prin virament bancar (Ordin de Plată)
Recomandăm cu precădere această opțiune la clienții ocazionali pentru facturi cu sume mai mari de 5000RON.
După plasarea comenzii în mediul online și confirmarea stocului se va emite o factura proforma pentru produsele comandate.
Aceasta va fi transmisă pe emailul furnizat în momentul plasării comenzii care va contine toate detaliile de plata (beneficiar, cod unic de identificare, banca, cont bancar).

Dupa finalizarea transferului bancar se va efectua livarea produselor în 1-3 zile lucrătoare.

Plata la termen – 30 de zile
Acest tip de plată este rezervat doar clienților persoane juridice, care achiziționează produsele noastre în mod regulat sau care dețin un card-voucher ”PLATINUM”.

Atenție! – Termenul de plată agreat este de maxim 30 de zile de la data facturării, livrarea fiind condiționată de nedepășirea termenelor de plată la facturile emise anterior.

Pentru detalii suplimentare despre efectuarea plăților puteți să ne contactați și prin email sau telefon.